Originální japonský rýžový ocet , který obsahuje pouze rýži a alkohol. Vhodný pro bezlepkovou dietu. Je nejdůležitější ingrediencí v přípravě rýže na sushi a navíc podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekčřní prostředek.
Ocet Mizkan je japonský ocet vyrobený z fermentované rýže. Jeho chuť je velmi jemná (ocet je ředěný vodou na 4,5 %) a zároveň velmi bohatá. Barva octu je světle hnědá a je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi. Ocet neobsahuje kalorie, tuk ani sodík.
Ocet Mizkan je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Název Mitsukan v překladu znamená "přinášet chuť do života". Ocet značky Mizkan je vyráběn japonskou společností specializovanou právě na výrobu rýžového octu. Byla založena v roce 1804 v Handě, v prefektuře Aichi.
Při objednání tohoto produktu obdržíte rýžový ocet Mitsukan ve skleněné lahvi o objemu 500 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Rýže, alkohol.
Obsah kyselosti: 4,5 %.
Výživové hodnoty na 100g |
|
---|---|
Tuky | 0 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 11,2 g |
Sacharidy - z toho cukry | 5,3 g |
Bílkoviny | 0,2 g |
Sůl | 0 g |
Energetická hodnota | 172/41 kj/kcal |
Parametry |
|
Original Japan | Ano |
Balení | Lahev |
Země původu | Japonsko |
Použití | Do sushi rýže, jako zálivka či marináda na maso a ryby. |
Obsah balení (ml) | 500 ml |
Typ produktu | Rýžový ocet |
Výrobce | Mizkan |
174 Kč |
53 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR